LEO_1024-2048x1441

LEO “Szeretem a szakmám” pályázat – határidő meghosszabbítva: 2021. május 20.

leo

A LEO, a Létesítménygazdálkodási és Épületkezelési Szolgáltatók Országos Szövetsége idén is megrendezi Szeretem a szakmám pályázatát, melyet a szakgimnáziumokban, szakiskolákban tanuló diákok számára ír ki.

A pályázat nem titkolt célja, hogy a szakmánk számára legfontosabb közoktatási intézményekkel, Önökkel tartsuk a kapcsolatot, hozzunk létre közösen gondolkodó szakmai testület, amely mindannyiunk számára hordoz hosszú távú előnyöket, valamint, hogy az itt tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel.

A pályázat főnyereménye idén is egy 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés, valamint egy nyertes osztályt ismét elviszünk egy exkluzív tanulmányi kirándulásra (legutóbb például a repteret járhatták be a diákok).

Pályázati tájékoztató

A Szövetség legfőbb céljai közé tartozik a szakmai piac átláthatóságának megteremtése és a szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozása. Remélem, hogy Önt és intézménye oktatóit is sikerül a szakmai testületünkben üdvözölni.

Ha a pályázattal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban további kérésük, illetve kérdésük merülne fel, kérem, jelentkezzenek a +36-20/519-93-41-as telefonszámon vagy a toth@probako.hu e-mail címen.

Üdvözlettel,
Tóth Klára Fanni, a LEO pályázati csapata nevében