SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052/007 | 6725 Szeged, Kálvária sugárút 84-86.

Intézmény logo

Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Iskolai közösségi szolgálat

Iskolai közösségi szolgálat

partnerlista a közösségi szolgálat megszervezésében iskolánkkal együttműködő szervezetekről

Egy egészséges társadalomban nem hagyjuk magukra a bajbajutottakat, de természetes, hogy a segítségnyújtást és az együttélést tanulnunk kell.Tudatosítani kell magunkban, hogy nem önálló szigetekként élünk, hanem egy közösség tagjai vagyunk. Felelősek vagyunk egymásért, a közösségért. Az 50 órás iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) segítséget nyújt, hogy megismerjük a közösség erejét és az itt szerzett tudásunkat életünk során jól hasznosítsuk. A közösségi szolgálat elvégzése során nem csak másokon segítünk, de saját magunkat is fejleszthetjük.

Az IKSZ elvégzése során olyat tehetsz, ami neked is hasznos és másoknak is segítesz vele. Érezheted, hogy olyan dolgot teszel, ami javítja mások életminőségét, a tevékenységed hasznos mások számára, értékelik a munkánkat. Ráadásul olyan kapcsolatokra tehetünk szert, amely később jól jöhet.

A Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola együttműködési megállapodásokat kötött olyan szervezetekkel, amelyek fogadnak közösségi szolgáltra tanulókat. A partnerlista itt érhető el


Partnereink

SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum


Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola

6725 Szeged, Kálvária sugárút 84-86.

Telefon: +36 62 551 540

E-mail: info@moravarosi.hu

OM azonosító: 203052/007


2024Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola