Online oktatás és gyakorlati képzés UPDATE! (2020.11.11.)

 

  1. 2020. november 12-13. napokra (csütörtök-péntek) átmeneti rendelkezések lépnek életbe: a bekezdés alatt található táblázat tartalmazza, hogy az ezeken a napokon az órarendben szereplő gyakorlatokat digitális formában vagy személyes jelenléttel tartjuk. Igyekeztünk csak a nagyon szükségesnek ítélt gyakorlatokra behívni a tanulókat az iskolába, mivel elméleti óráik is lehetnek ezeken a napokon. Zöld színnel jelöltük azokat a csoportokat, amelyeknek meg lesz tartva a következő két napban a gyakorlat az iskolában. Online gyakorlat esetén kérem az oktatókat, hogy küldjenek anyagot a diákoknak. Egyben kérem azokat a kollégákat, akiknek elméleti órái lennének ezen a két napon az érintett csoportokkal, legyenek arra tekintettel, hogy a tanulók nem biztos, hogy részt tudnak venni ezeken a napokon élő órákon, mert gyakorlat előtt és utána is utazniuk kell.nov12_13_gyakorlat
  2.  A szakmai gyakorlatot lehetőség szerint tömbösítve kell megszervezni. Ennek mi már elébe mentünk, sok gyakorlati foglalkozás eleve tömbösítve van a Móravárosiban.
  3. Új órarend készül november 16-tól, ahol az alacsony heti óraszámú gyakorlati tantárgyakat már tömbösítve fogjuk szerepeltetni. Törekszünk arra is, hogy az elméleti tárgyak napján ne legyenek gyakorlatok, hiszen ez akadályozhatja az online, élő elméleti órák megtartását.

Köszönettel:

Feketű Béla
igazgató


Sajnos még nem érkezett meg az útmutatás a részletszabályokkal kapcsolatban.

2020. novmber 11.én szerdán évfolyamtól függetlenül minden tanuló, aki külső cégnél van gyakorlaton, menjen gyakorlatra. Akinek az iskolában lenne órája – évfolyamtól és képzési formától függetlenül – azoknak online oktatás lesz, elmélet és gyakorlat is, nappalin és felnőtteknek is. Nekik tehát nem kell jönniük iskolába!