Miskolczi János kitüntetése 2019

Miskolczi János az október 23-i ünnep alkalmából az Innovációs és Technológia Miniszter elismerő oklevele kitüntetést kapta kiemelkedő szakmai munkájáért. Palkovics László Miniszter Úr ünnepi beszédében elmondta: „Hősökről beszélünk a forradalom ünnepén. Ez a tizenkét nap október végén, november elején, amikor a forradalmárainkra emlékezünk, kiváló alkalmat és egyben különleges hangulatot ad annak, hogy a mai kor köztünk élő hőseit, vagy akár forradalmárait megünnepeljük és elismerjük. Mindannyian Önök közül, akik ma átvehetik példamutató és kimagasló teljesítményeikért járó díjaikat a közlekedés, a hírközlés, az energiaipar, az informatika, a területfejlesztés és a vállalkozásfejlesztés terén végzett munkájukért, gondoljanak magukra forradalmárként, olyan újítóként és innovátorként, akik közös céljainkhoz, gazdaságunk fejlesztéséért, országunk növekedéséért sokat tettek.”

_MG_0924 DSCF0460 DSCF0471


Örömmel tájékoztatunkmindenkit, hogy a Szegedi Szakképzési Centrum által alapított Szeged Szakképzéséért Díj idei egyik kitüntetettje Miskolczi János kollégánk.
A kitüntetés átadására 2019. október 15-én (kedd) 15.00 órai kezdettel az Európai szakképzési hét rendezvényeinek keretében kerül sor a Szegedi SZC Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma Dísztermében (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.).
Kérem, hogy aki teheti, és szívesen részt venne kollégánk köszöntésén, tisztelje őt meg a jelenlétével a díjátadón.