2019. május-júniusi szakmai vizsgák

Móra oldal vizsgabeosztás letöltése
Móra oldal csoportbeosztás letöltése

Tápai oldal vizsgabeosztás letöltése

A vizsgaidőpontok kihirdetése az osztályfőnökök feladata!

A szaktanárok feladata pedig az, hogy az egyes vizsganapokon lévő vizsgatevékenységekről, azok tartalmáról pontosan tájékoztassák a tanulókat, valamint annak kihirdetése, hogy az egyes vizsgatevékenységek esetében (pld. írásbelik) milyen felszerelés, taneszköz szükséges a feladatok megoldásához.

Néhány fontos információ még:

* a szakmai vizsgákon alkalomhoz illő megjelenés! (írásbeli és szóbeli vizsgákon megfelelő öltözet; a gyakorlaton a munkavédelmi előírásoknak megfelelő munkaruházat, így például ne torna- vagy edzőcipőben jelenjen meg a tanuló. Rágógumizás mellőzése!)
* az írásbeli és szóbeli vizsgák esetében minimum 20 perccel a vizsgák megkezdése előtt meg kell jelenni
* a gyakorlati vizsgák esetében minimum 30 perccel a vizsgák megkezdése előtt kell megjelenni, mivel át kell öltözni, valamint a szerszámokat is ellenőrizniük kell a tanulóknak
* az egyes vizsgatevékenységek megkezdésének az is feltétele, hogy a tanulók a személyes okmányokat (személyi igazolvány, lakcímkártya, tanulói azonosító kártya, vagy diákigazolvány, valamint a szintvizsga teljesítéséről szóló igazolás a gyakorlati vizsgatevékenységre) magukkal hozzák.

Köszönettel:

Miskolczi János
gyakorlatioktatás-vezető
Szegedi Szakképzési Centrum
Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86.
tel.: 62/551-546 fax: 62/444-178
mobil: 20/9253991
http://www.moravarosi.hu/
https://www.facebook.com/Szeged.Moravarosi