dugonics-1

Dugonics Társaság pályázata 2020/2021

A tavasz óta tartó vírushelyzet szokatlan és nehéz feladat elé állította az intézmények vezetőit, tanárait és a diákokat is. Hihetetlenül nehéz faladatot teljesítenek Önök. Nem könnyű az új körülményeknek hosszasan megfelelni, hivatásunkat jól teljesíteni. Őszinte elismeréssel követjük az Önök embert próbáló tevékenységét. Megváltozott körülmények között, más módszerekkel, mégis folytatni szükséges a korábbi célkitűzések megvalósítását.

A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata ebben a tanévben ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját. Szeretnénk hinni, hogy tavasszal már lesz lehetőségünk az események  felidézésére és folytatására. Hagyományos programjainkat idén is meghirdetjük, igaz, más keretek és formák között. Úgy véljük, hogy a gondolatok ereje, a színek varázsa, a kreativitás igénylése, az alkotás öröme a korlátozások mellett is, talán pozitívan hat a diákok mindennapjaira is.

Mellékelem a pályázati kiírásokat és a művészeti fesztiválra a felhívást. Tisztelettel kérem Öntől a felhívások támogatását, a kollégák segítő együttműködését.

Szeretettel várjuk tehetséges diákjaik nevezését.

Az egyes pályázatokat és a hozzájuk tarozó részleteket (Határidők, feltételek) az z alábbi táblázatban olvashatják

Művészeti fesztivál
Képzőművészeti pályázat
Irodalmi pályázat
Fotópályázat pályázat

Szép adventi napokat, meghitt Karácsonyt, jó egészséget és nyugodtabb új esztendőt kívánok!

Tisztelettel:
Dr. Révészné dr. Papp Klára
a Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozat
elnöke