fenntarthatosag

Fenntarthatósági témahét 2020 ingyenes verseny – határidő: 2020. október 11.

Fenntarthatósági témahét 2020
INGYENES VERSENY 5-12. OSZTÁLYOSOKNAK!
Ebből az alkalomból egy új ingyenes versenyt hirdetünk 5-12. osztályos diákok részére. Ezen a versenyen egyénileg vagy 2-4 fős csoportban is indulhattok.
**Feladat: ** Készítsetek egy olyan ismeretterjesztő szórólapot, plakátot, amelyen 10 ikon segítségével ábrázoljátok a következő témát:
Mit tehetek a mindennapokban, hogy csökkentsem az élelmiszerhulladékot?
Munkátok legyen informatív és kreatív! Készíthetitek rajzos formában vagy elektronikusan is. Alkothattok, rajzolhattok saját magatok által kitalált ikonokat vagy letölthettek az internetről is ikonokat.
Feltöltés: 3db fotó a készítés folyamatáról és 2db fénykép az elkészült munkáról.
A posztban szerepeljen: Pályázó neve, évfolyam, város, iskola neve
Az elkészült projekteket 2020. október 11-én éjfélig tölthetitek fel cégünk Facebook csoportjába.
https://www.facebook.com/groups/886714534782108/…
Szavazás: A feltöltött poszt alatt lehet kedvelni a feltöltéstől kezdve 2020. október 12-én éjfélig. Csak a HEBE Kft oldalán szereplő poszt alatti szavazatok számítanak, így az ismerősöket oda irányítsátok!
Díjazás: Az első három legtöbb kedvelést kapott diákok ingyenes versenyzési lehetőséget kapnak 4 fordulós Világjáró versenyünkre vagy a 2021. tavaszán meghirdetésre kerülő Szeresd a Földet projektversenyre. A három győztesen kívül a legjobb munkákat a szavazatok számától függetlenül különdíjjal jutalmazzuk.