okpv

Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny – regisztráció: 2020. január 12-ig

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr, Kedves Történelemtanár kollégák!

Örömmel ajánlom figyelmébe az MCC és a GimiMore közös szervezésében megrendezésre kerülő 2019-’20-as Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyt (OKPV). Megköszönjük, ha levelünket, illetve versenyfelhívásunkat továbbítja a verseny iránt érdeklődő kollégái, diákjai számára.

Az OKPV (Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny) Magyarország legnagyobb diákok által diákoknak szervezett történelemversenye. A verseny során a középiskolásoknak alkalmuk nyílik arra, hogy kipróbálják döntéshozó képességeiket – mindezt pedig történelmi keretek között tehetik meg. Az OKPV ezen felül remek segítséget nyújt az érettségire való felkészüléshez, hiszen az esetek témáit ennek fényében válogattuk össze.

A verseny fődíja egy nyereményutazás Koppenhágába, valamint más, értékes ajándékok várják a fordulók győzteseit, helyezettjeit is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a további részletekről tájékozódhat az okpv.hu weboldalon, valamint a mellékelt versenyleírás, köszöntő levél és plakát segítségével. Kérdéseivel forduljon bármikor a verseny szervezőihez a kommunikacio@okpv.hu e-mail címen keresztül.

Megköszönjük, ha továbbítja a versenyfelhívást diákjainak, kollégáinak, várjuk szeretettel az iskola versenyzőit az OKPV-n!

Tisztelettel,
Wittmann Zsolt és az OKPV egyetemista szervezői csapata
programvezető
MCC Középiskolás Program
zswittmann@mcc.hu
+36-30 247-9475