erasmusdays_2019_–_felhivas_3387

Erasmus Napok 2019. október 10-12.

VEGYEN RÉSZT AZ ERASMUS NAPOKON OKTÓBER 10-12. KÖZÖTT!

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és látogasson el az #ErasmusDays eseményeire! Október 10-12. között országszerte több, mint 70 rendezvényen várják a programban részt vevő intézmények, szervezetek!

Idén október 10. péntektől egészen október 12. szombatig tart az #ErasmusDays programsorozat, amelynek keretében az Erasmus+ programot és Európát ünnepeljük együtt. 

Kattintson az alábbi képre és böngésszen a számtalan izgalmas esemény között!

 Vegyen részt az eseményeken! 

A tavalyi eseménysorozathoz hasonlóan idén is minden oktatási szektor intézményei megtalálhatók – az egyetemektől kezdve a köznevelési és szakképzési intézményeken át, civil szervezetek is készülnek izgalmas programokkal országszerte.

A jelenleg 78 regisztrált eseménnyel Magyarország bekerült a TOP 3 legtöbb eseményt szervező ország közé.

Információs napok, workshopok, interaktív városnézés, kvízfeladatok, játékok, vetélkedők és flashmobok kerülnek megrendezésre – amelyek során érdeklődhet az Erasmus+ program nyújtotta lehetőségekről, élménybeszámolókat hallgathat meg és mások projekteredményiből inspirálódhat. Fotókiállítás, zene, videó, sőt digitális szabaduló szoba fokozza a hangulatot több helyszínen is a rendezvények alatt.

A közel 80 érdekes esemény közül régiók szerint válogathat honlapunkon.

 Ossza meg az eseményeket vagy történetét! 

Ha nem tud ellátogatni személyesen az eseményekre, akkor sem marad ki a közös ünneplésből: a közösségi média segítségével részese lehet az Erasmus Napoknak. Ossza meg kedvenc Erasmus+ fotóját, mesélje el történetét online, vagy mutassa be projektjét kedvenc közösségi média platformján az #ErasmusDays hashtaget használva!

 10 millió Erasmus projekt világszerte 

Tudta, hogy az Erasmus program 1997-es indulása óta az idei év végére teljesül, hogy mára már 10 millió európai állampolgár tapasztalhatta meg első kézből az Erasmus+ élményt?

A legtöbb országban az #ErasmusDays 2019 tehát emberek millióinak ad hangot, akik személyesen oszthatják meg élményeiket és jó példáikat a megvalósult projektjeik révén a közösségi médiában.

Ha további kérdése merülne fel, várjuk üzenetét az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.