arra_szulettunk

Tanévzáró Projekthét 2019

Szokásunkhoz híven, idén is projekthéttel zárjuk a tanévet.

Kedd-szerdán- csütörtökön különböző foglalkozásokon vesznek részt az osztályok az osztályfőnökkel együtt (kivétel a 9/B, ahol Radóczi Tibor kíséri az osztályt). Az osztályfőnök mellé nem adunk még egy segítő kollégát, azért mert a helyszínekre terveztünk kettős vezetést.

A tervezett foglalkozások egyik célja, megismerni azokat a címeket, melyeket iskolánk már elnyert az elmúlt évek során. További célok: érzékenyítés az iskolai közösségi szolgálatra, játékos sportolás, tesztek kitöltése, külső helyszínek látogatása.

Nem lesz vetélkedő, viszont egy videó elkészítését tervezzük. A projekt címe (Arra születtünk…) lesz a videó címe is, melyet az osztályok által énekelt változatokból vágjuk majd össze.

Csütörtökre eredetileg a partfürdőre szerettük volna vinni a szakközépiskolai osztályokat, de a Tisza ezt megakadályozta, ezért az osztályfőnökökre bízzuk, hogy hová szeretnének menni sétálni, kirándulni, kerékpározni…

Pénteken lesz a projekt zárása, ahol bemutatjuk a közösen elkészült videót, ismertetjük a papírszüret eredményeit, végül a megjelenteknek fagylaltot osztunk.

Mellékletben található a részletes beosztás.