leo

LEO “Szeretem a szakmám” pályázat – határidő: 2019. május 18.

leo

Tisztelt Igazgató Igazgató Úr!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) által szervezett „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatra, melynek keretén belül a pályázók az idei tanévben egy 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítést és egy exkluzív szakmai kirándulást is nyerhetnek.
A már harmadik alkalommal útjára indított „Szeretem a szakmám” pályázat célja, hogy a tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

A pályázat részletei:

• Téma: Mutasd be digitális formában, hogy miért fontos számodra a szakmád, és hogy a tudásodat hogyan használnád a létesítménygazdálkodási iparágban!
• A pályázatokat digitális formában tudjuk elfogadni, a vizuális megjelenítés módjában azonban nincs megkötés. Kép- és gif-sorozattal, prezentációval, videóval vagy mémmel egyaránt lehet nevezni, minél kreatívabb megoldást találnak a diákok, annál nagyobb az esély a nyereményre.
• Pályázni 2-5 fős csapatokban lehet.
• A pályázatokat a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címre várjuk 2019. május 18-ig.
• A pályázati anyaggal együtt, kérem küldjék el a mentor tanár/ intézmény vezető által aláírt plágium nyilatkozatot is.
• A pályázatokat a LEO elnökségi tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el.

• Díjazás
I. díj: 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés vagy -bővítés
II. díj: exkluzív szakmai, tanulmányi kirándulás

A LEO 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy a létesítményüzemeltetők és -gazdálkodók számára olyan országos szervezetet biztosítson, ami segíti a szakma egységes kommunikációját. A Szövetség legfőbb céljai közé tartozik a szakmai piac átláthatóságának megteremtése és a szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozása. Ha a pályázattal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban további kérésük, illetve kérdésük merülne fel, kérem, érdeklődjenek a +36-20-519-93-41-es telefonszámon vagy a toth@probako.hu email címen, valamint előzetes jelentkezési szándékukat is itt tudják jelezni!

Tisztelettel:
Varga Nóra