tablokon

Tablóverseny 2019 – 2019. április 15. – június 6.

tabloverseny2019Elindul a TABLÓVERSENY 2019 a KÖZMAG és a Tablókon szervezésében. Fődíj; egy napos osztálykirándulás a budapesti Aquaworld-be! Szerkesztőségi díj: egy Zsír On The Fest napi belépő az osztálynak.  A játék elérhető a www.facebook.com/tablokon oldalon. A jelentkezéshez kattints a regisztáció gombra, így letőltöd a regisztrációs űrlapot, melyet érvényesen kitöltve és a tabló visszaküldésével lehetséges.

A nevező osztályoknak nincs más dolguk, mint ezt a regisztrációs űrlapot, érvényesen kitöltve a tablokon@kozmag.hu e-mail címre, a tabló jó felbontású képével együtt mielőbb visszaküldeni.

Regisztrációs űrlap

A játékról minden szabályt ebben találsz majd.
A tablóverseny mindenki számára ingyenes!
Ezt követően mi tőltjük fel a tablótokat. Érvényes szavazat: Lájk a tablóra + a TablókOn oldalra = 1 szavazat. Ha csak az egyiket teszitek meg 0 szavazatnak számít. A szponzorált szavaztokat észrevesszük és azonnal ki is iktatjuk, kizárjuk a játékból! Az űrlapban az osztály minden tagjának hozzásjárulásával meg kell adnia nevét és e-mail címét, amelyet csak saját belső forrásainkban tárolunk, harmadik félnek nem adjuk ki és egy évben egyszer a Tablókon magazinról küldünk felhívást a megadott e-mail címekre.

Idén minden tabló automatikusan megjelenik az új Instagramos játékunkban is, ahol a legtöbb szavaztot gyűjtött osztály
a CINEMA CITY-be egy csoportos vetítésen vehet részt.

https://www.instagram.com/tablokon1/

Játék kezdete: 2019.04.15.
Játék vége: 2019.06.06. 8 óra

Győzzön a legjobb!