Lego-Bricks2

Keverd a kockákat! Mix The Bricks – 2019. március 7-én

lego workshop

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Wesselényi Miklós Középiskola tekerd! csoportja az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének támogatásával országos programsorozatot szervez, amelynek szegedi állomása 2019. március 7-én lesz a Szent-Györgyi Albert Agórában 8:00-12:00 óra között.

A tekerd! csoport évek óta együttműködik számos hazai és nemzetközi szervezettel; különböző eseményeket szerveznek, amely a fiatalok számára nagyon izgalmas, hiszen a LEGO, a legózás adta élményt használják fel különböző témák feldolgozásához. Bővebben a csoportról és tevékenységéről a Facebook oldalukon (https://www.facebook.com/tekerd2014/) lehet tájékozódni.

[ A programban való résztvétel ingyenes. ]

Kérjük, hogy e-mailben vagy telefonon (+36-20-275-25-02) jelezzenek vissza március 5-ig, hogy iskolájukból mekkora csoport vesz részt a programon. Szükség esetén a fiatalok a kikérőket a program végén kapják meg.

Csatolva küldjük az esemény tájékoztató plakátját, amelyen a programtervet és a szervezők elérhetőségét is megtalálják! A jelentkezésnek NEM feltétele a plakát készítése, és nagyobb létszámú csapatot is várnak a szervezők!

Üdvözlettel:
a D2 Csapata

D2 Ifjúsági Központ

https://www.facebook.com/D2Szeged/
https://www.instagram.com/D2Szeged/
http://d2szeged.hu
+36202752502