dugonics

Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata pályázatai, vetélkedői

A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata ebben a tanévben is meghirdeti hagyományos pályázatait és vetélkedőit a szegedi középiskolások számára. Az előző tanévekben az Önök diákjai kiemelkedően szerepeltek a tehetségkutató versenyeinken, pályázatainkon amelyhez őszintén gratulálunk.

A 23. tanéve működő tagozat várja a tehetséges középiskolások nevezéseit a városi szintű rendezvényeire, és tisztelettel kéri az őket felkészítő tanárok segítő támogatását ebben a tanévben is.

Az Ifjúsági Tagozat a 2018/2019. tanév 2. félévében 19. alkalommal szervezi meg művészeti fesztiválját lehetőséget kínálva a tehetséges szegedi középiskolások bemutatkozására, szereplésére.

 A kreatív diákok a maguk által tervezett és újrahasznosított anyagokból saját maguk készítette ruhamodellekkel a  16. divatbemutatón lépnek a szegedi közönség elé.

Irodalmi, fotó- és képzőművészeti pályázatokon mutathatják meg tehetségüket, s a legjobb fotó- és képzőművészeti alkotásokból kiállítást szervezünk.  

Tisztelettel kérem Önt, szíveskedjen a csatolmányban mellékelt felhívásokat továbbítani intézménye tanárainak és diákjainak.

A Dugonics Társaság Elnöksége nevében köszönöm segítő támogatását.

 Tisztelettel:

Dr. Révészné dr. Papp Klára

a Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozatának vezetője