matehetsz

Tehetséges fiatalokat keresünk – határidő : 2018 november 5.

Tehetséges (tutorált) fiatalokat keresünk! – MATEHETSZ Pályázati felhívás

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) jelen pályázati felhívását a Nemzeti Tehetség Program szakmai keretén belül megvalósuló Tehetségek Magyarországa EFOP 3.2.1-15-2016-00001 kiemelt projekt valamint az NTP-HTSZ-M-18-0001-es projekt egyik elemeként teszi közzé.

Célunk, hogy minden régióra kiterjedően, személyes kapcsolattartáson alapuló és példaértékű tehetségsegítő szakember hálózat (tutorhálózat) jöjjön létre.

A tutorhálózat legfontosabb szolgáltatása maga a tutor figyelme, segítő, támogató, tanácsadó szerepe. Tutorált fiatal tehetségként, elsősorban 11 hónapon át személyre szabott tehetségsegítést kaphat a tutora (segítője) közreműködésével.

Jelen pályázati felhívás keretében olyan tehetségígéretek jelentkezését várjuk, akik magyarországi lakhellyel rendelkeznek, – a 2018-as évben betöltik a 12. életévüket, és nem a 2019/2020-as tanévben érettségi vizsgáznak- és kiemelkedő eredményeik alapján a tutorrendszerbe kerüléshez ajánlást kapnak köznevelési intézmény/szakszolgálat/háttérintézmény pedagógusától, fejlesztő szakemberétől, a tanulót ismerő szakkör/fejlesztő műhely/kulturális egyesület stb. vezetőjétől, a Tehetségek Magyarországa projekt keretében vagy más programban, csoportban működő további szakembertől.
A mellékelt pályázati felhívásban olvashatja el a tutorált felhívás részleteit!

Amennyiben a leírtak felkeltették érdeklődését, kérjük együttműködését, hogy felhívásunk eljuthasson a leendő pályázókhoz!

Jelentkezési határidő: 2018. november 5-e éjfélig az alábbi felületen:  Tutorált felhívás.