nv32fpyffe

Zsebpénzügyes pénzügyi tudatosság vetélkedő – határidő: 2018. október 4.

Kedves Pedagógusok!
Az Intrum és a Studium Generale együttműködésében idén is megrendezésre kerül a Zsebpénzügyes pénzügyi tudatosság vetélkedő. Ha hozzánk hasonlóan Önök is hisznek a társadalmi felelősségvállalásban, a minőségi tudásban és a fiatal tehetségek támogatásában, akkor bizonyára célt ért a levelünk!

A vetélkedőre olyan 16. életévüket betöltött középiskolás csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretnék próbára tenni a gazdasági és pénzügyi tudásukat. A regisztrációt augusztus 27-én nyitjuk meg, a jelentkezés határideje pedig október 4. A több fordulós megmérettetésen a diákok nem csak értékes tapasztalatokkal, hanem a tanulmányaik során hasznos tárgyi nyereményekkel is gazdagodhatnak. A díjak között értékes könyvcsomagokat, okostelefont, táblagépet és laptopot is hazavihetnek a legügyesebb csapatok!

A vetélkedő sikeréhez azonban szükségünk van az Önök támogatására is, hiszen valamennyi csapat élén számítunk egy tanár mentorra is, akik segítenek a felkészülésben, valamint a csapatokkal tartanak személyesen is az élő döntőben. Iskolánként 3 fős csapatok jelentkezését várjuk egy felnőtt (tanár) mentorral.

További rászletekaz alábbi linken olvashatók:
https://zsebpenzugyes.hu/
Találjuk meg együtt az év legügyesebb zsebpénzügyesét!