cedefop1

Cedefop Photo Award fotópályzat – határidő: 2019. május 31.

Az Európai Unió és a Cedefop (Európai Szakképzés-fejlesztési Központ) negyedik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát a szakképzésben tanuló diákok számára. A sikeres pályázónak olyan élményalapú pályamunkát kell benyújtania, mely kapcsolódik a szakképzés világához.

A pályázat során a résztvevőknek egy 4-5 fotóból álló fényképes történetet kell készíteniük, melyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló leírással kell kiegészíteni, bemutatva a munkájuk mögött álló koncepciójukat. A pályázat során kizárólag a szakképzésben vagy felnőttképzésben tanuló diákok, hallgatók által indított csapatok jelentkezését várják.

A 2018. évi rendkívül sikeres pályázati felhívásra 18 ország több mint 100 csapata nevezett.

A verseny hatalmas hazai sikerrel zárult, ugyanis a győztes pályamunkát a Ceglédi SZC Bem József Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, annak “C.Force team” nevű csapata készítette el.

A 2019-es fődíj keretén belül a két győztes csapat elutazhat Helsinkibe, ahol részt vehet az Európai Szakképzési Hét gálavacsoráján, melynek során bemutatják a győztes pályamunkákat és kihirdetik a nyertest.

További információkért keresse a Cedefop hivatalos versenykiírását:

http://www.cedefop.europa.eu/files/rules_of_competition_2019_photoaward.pdf

Jelentkezni csak az alábbi linken lehetséges:

https://www.cognitoforms.com/Cedefop1/CedefopPhotoAward2019

A jelentkezési lap és a versenyszabályzat magyar nyelvű fordítása az alábbi linkeken elérhető: Jelentkezési Lap , Versenyszabályzat

Tekintse meg a korábbi pályázat győzteseinek munkáját:

https://www.youtube.com/watch?v=req05SqwjoQ&feature=youtu.be

Forrás: Cedefop hivatalos honlapja

Jelentkezési határidő: 2019. május 31.