nyirdki

“Légy kreatív” rajzpályázat – határidő: 2017. április 30.

A Maxim Könyvkiadó általános és középiskolai osztályok részére LÉGY KREATÍV néven rajzpályázatot hirdetett, ahol a kreativitás valóban fontos szerepet játszik. Az iskolák még három hétig nevezhetnek.

A verseny témája kiadónk kreatív sorozata, a Nyírd ki ezt a naplót és alkoss valami újat! című könyv, illetve annak további részei: a Nyírd ki ezt a naplót mindenhol és a Nyírd ki csajosan című kötetek.

A nevező osztály a fenti három könyvben található, tetszés szerinti 10 db feladatot feldolgozva 10 képet készít bármilyen nem digitális technikával, és ezekből összeállít egy tablót (a tabló készítéséhez már igénybe vehetőek számítógépes programok). A pályaművet (tablót) az osztály képviseletében az osztály egyik tanára töltheti fel a www.nyirdkieztanaplot.hu/jatek oldalra. A feltöltött kép minimális mérete 800*600 pixel, az optimális feltöltési arány 4:3.
A feltöltött képekre bárki szavazhat. A végeredmény a szavazatok, valamint a Kiadó által összeállított szakmai zsűri értékelése alapján fog kialakulni.

A Képfeltöltő pályázatban kizárólagosan részt vevő kiadványok:
– Nyírd ki ezt a naplót és alkoss valami újat!
– Nyírd ki ezt a naplót mindenhol
– Nyírd ki csajosan

A verseny 2017. március 1-től 2017. április 30-ig tart. Az eredményhirdetés a szakmai zsűri döntése után 2017. május 4-én lesz.

A fődíj egy 250.000 Ft értékű, osztálykirándulásra szabadon felhasználható utalvány!

A pontos szabályzat az alábbi linkre kattintva érhető el.
http://nyirdkieztanaplot.hu/szabalyzat

Üdvözlettel:

A Maxim Könyvkiadó csapata