Jövőt építők generációja versenyfelhívás – jelentkezési határidő 2017. január 20.

Tisztelt Igazgatónő! Tisztelt Igazgató Úr!

 A Budapesti Corvinus Egyetemen immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Jövőt Építők Generációja (JÉG) diákszervezetünk a Közgazdaságtudományi Kar támogatásával egyik legfőbb kiemelkedő rendezvénysorozatát. Ez az esemény előreláthatólag 2017. április 3-6. között fog zajlani.

Az első Középiskolás Versenyünket 2014-ben rendeztük meg, amelyre összesen 187 csapat jelentkezett az országból. 2016-ban ez a szám 245-re emelkedett. A visszajelzések alapján is elmondhatjuk, kezdeményezésünket pozitívan fogadták a középiskolás diákok és tanáraik. A sikeren felbuzdulva idén ismét megszervezzük az eseményt, ezt szeretnénk az Ön iskolájának tanulói figyelmébe ajánlani!

A versenyt országos szinten hirdetjük meg, háromfős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatok közismereti és gazdasági témakörökben mérettethetik meg magukat. Kiemelnénk, hogy a feladatok megoldásához nem feltétlenül szükséges gazdasági előképzettség, a megoldások megtalálhatók pl. interneten. Fontos, hogy a csapatok összeállhatnak akár több osztályból, évfolyamból is, korbeli megkötés nincs.

A megmérettetés négy selejtező fordulóval kezdődik, végül a legjobb tíz csapat bejut az országos döntőbe, amely előreláthatólag 2017. április 6-án, csütörtökön a JÉG kiemelt rendezvénysorozata keretében fog megvalósulni a Budapesti Corvinus Egyetemen.

A döntőben az első három helyezett csapatot a támogatóink által felajánlott ajándékcsomagokkal díjazzuk.

jelentkezés 2017. január 9-től 2017. január 20-ig zajlik az alábbi címen elérhető regisztrációs felületen keresztül:

https://docs.google.com/forms

docs.google.com
Kedves Diákok! Köszöntünk Titeket a Jövőt Építők Generáció Középiskolás Versenyének regisztrációs felületén! Kérünk Benneteket, hogy minden kért adatot adjatok meg, hogy ezzel megkönnyítsétek számunkra az adminisztratív munkát! A jelentkezésekről sajnos azonnal nem tudunk visszajelzést küldeni, de törekszünk rá, hogy minél hamarabb jelezzük Felétek a sikeres regisztrációt. Amennyiben egy héten belül sem kapnátok visszaigazolást, kérünk Titeket, jelezzétek felénk a kkariverseny@gmail.com címen! Figyelem: a regisztráció január 20., pénteken 24:00-kor zárul!

A verseny menetrendje a regisztrációt követően:

·  1. forduló: 2017. január 23. (hétfő) – 2017. február 3. (péntek)

·  2. forduló: 2017. február 6. (hétfő) – 2017. február 17. (péntek)

·  3. forduló: 2017. február 20. (hétfő) – 2017. március 3. (péntek)

·  4. forduló: 2017. március 6. (hétfő) – 2017. március 17. (péntek)

·  selejtezők végeredményének közzététele: legkésőbb 2017. március 23. (csütörtök)

·  Döntő (előreláthatólag): 2017. április 6. (csütörtök), Budapesti Corvinus Egyetem

Amennyiben kérdéseik merülnek fel, illetve további információkért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal! Reméljük, hogy az Ön iskolájának tanulóival is találkozunk a versenyen!

Szakál Borostyán
Projektfelelős
 
Budapesti Corvinus Egyetem
Közgazdaságtudományi Kar
1093 Budapest, Fővám tér 8.
Tel.: +3630/6315579
Email (verseny): kkariverseny@gmail.com