fiatal_tehetsegek

50 Ifjú Tehetséget keresük pályázat – Határidő: 2016. december 15.

Tisztelt Igazgató Asszony!

A tehetség különleges erőforrás. De nem végtelen és nem hasznosul magától. A kiemelkedő képességű fiatalokat támogató, ösztönző környezet megteremtése mindannyiunk elemi érdeke, hiszen csakis a tehetségek fejlesztésével és megtartásával biztosítható, hogy tudásuk Magyarország gazdaságát, tudományát és kultúráját gyarapítsa.

Az 50 tehetséges magyar fiatal program ennek szellemében született. Nagy öröm számunkra, hogy az előző évadok sikereire és tapasztalataira alapozva meghirdethetjük a harmadik évadot. Újra 50 ifjú tehetséget keresünk, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban. Nincs műfajmegkötés, nincsenek kategóriák! Csak a tehetség számít!

Az 50 tehetséges magyar fiatal számára a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) szakmai támogatásával személyre szabott hat hónapos támogató program készül. A felkért mentorok a művészet, a tudomány, a gazdaság meghatározó szereplői, a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben.

Kérjük, segítsen bennünket abban, hogy az 50 tehetséges magyar fiatal program minél több fiatal számára ismertté és elérhetővé váljon és ajánlja a kezdeményezést a látókörébe kerülő fiatal tehetségek figyelmébe. Jelentkezési, jelölési határidő: 2016. december 15.

A programról bővebb információ, jelölés és jelentkezés online oldalainkon: www.lafemme.hu/tehetseg valamint www.facebook.com/tehetseg

www.facebook.com
50 tehetséges magyar fiatal, Budapest, Hungary. 24,841 likes · 651 talking about this. Az 50 tehetséges magyar fiatal programban a harminc év alatti…
www.lafemme.hu
Kiemelkedő fiatal tehetségek, akik a jövő meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

A program jelentkezésre ösztönző felhívása, szabadon kinyomtatható és terjeszthető plakátok formájában innen letölthetők: www.lafemme.hu/50fiatal_felhivas_A4.jpg valamint www.lafemme.hu/50fiatal_felhivas_A3.jpg

További információkkal állunk rendelkezésére a tehetseg@lafemme.hu mailcímen, esetleg kérdés esetén örömmel adunk további tájékoztatást.

Baráti üdvözlettel:

Zétényi Lili Barta Zsolt
főszerkesztő kiadóvezető