Kutatók éjszakája – 2016. szeptember 30.

Tisztelt Pedagógusok! Kedves Diákok!

A Szegedi Tudományegyetem karai és intézményei 217 programmal várja az érdeklődőket 2016. szeptember 30-án, a Kutatók Éjszakáján Szegeden és Hódmezővásárhelyen.

A Szegedi Tudományegyetemen megnyílnak a laborok, az előadótermek, éjszakai programokat szerveznek az intézmények, egységek. Az SZTE több száz oktatója, kutatója és dolgozója szervez szeptember 30-án programokat Szegeden és Hódmezővásárhelyen délután 4 óra és éjfél között. Ezen a napon rengeteg érdekes, izgalmas tudományos program elérhető magyar, angol és német nyelven, és számos, máskor nem látogatható helyszín is megnyílik az érdeklődők számára. Geoláda-keresés, lézershow, génsebészkedés, Lego-robotok, Pokémon Go, írók naplói, lézeres lövészet, csillagászati bemutatók – ez csak néhány az SZTE gazdag és izgalmas programkínálatából. Egyes programokra előzetesen kell regisztrálni.

A Kutatók Éjszakájára – amelyen minden program ingyenes – szeretettel várjuk a diákokat, a pedagógusokat.

A Szegedi Tudományegyetem hamarosan eljuttatja Önökhöz a Kutatók Éjszájáról szóló kiadványát, forgassák érdeklődéssel!

A szegedi és vásárhelyi programjai itt érhetők el, itt lehet regisztrálni, és az érdeklődők itt találhatnak rövid bemutatkozót a „főszereplőkről”: a programokat szervező és tartó oktatókról, kutatókról is.

Szeretettel várjuk Önöket is a Kutatók Éjszakáján!

Üdvözlettel:
Martinek Tamás
közkapcsolati rektorhelyettes
Szegedi Tudományegyetem