leo

LEO “Szeretem a szakmám” pályázat – határidő: 2018. február 15.

Tisztelt Igazgató Igazgató Úr!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) által szervezett „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatra, melynek keretén belül a pályázók az idei tanévben egy 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítést és egy exkluzív szakmai kirándulást is nyerhetnek.
A már második alkalommal útjára indított „Szeretem a szakmám” pályázat célja, hogy a tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

A pályázat részletei

• Téma: Mutasd be digitális formában, hogy miért fontos számodra a szakmád, és hogy a tudásodat hogyan használnád a létesítménygazdálkodási iparágban!
• A pályázatokat digitális formában tudjuk elfogadni, a vizuális megjelenítés módjában azonban nincs megkötés. Kép- és gif-sorozattal, prezentációval, videóval vagy mémmel egyaránt lehet nevezni, minél kreatívabb megoldást találnak a diákok, annál nagyobb az esély a nyereményre.
• Pályázni 2-5 fős csapatokban lehet.
• A pályázatokat a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címre várjuk 2018. február 15-ig.
• A pályázatokat a LEO elnökségi tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el.

• Díjazás
o I. díj: 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés vagy -bővítés
o II. díj: exkluzív szakmai, tanulmányi kirándulás
A LEO 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy a létesítményüzemeltetők és -gazdálkodók számára egy olyan országos szervezetet biztosítson, ami segíti a szakma egységes kommunikációját. A Szövetség legfőbb céljai közé tartozik a szakmai piac átláthatóságának megteremtése és a szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozása.
Amennyiben úgy érzi, hogy iskolájukban a „Szeretem a szakmám” pályázatnak helye lehet, és a diákok szívesen pályáznának, kérem, küldjék el pályázati anyagukat a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címre 2018. február 15-ig.
Ha a pályázattal kapcsolatban további kérésük, illetve kérdésük merülne fel, kérem, jelentkezzenek a +36-20-267-98-08-as telefonszámon vagy a varga@probako.hu e-mail címen, ahol részletes tájékoztatást kaphatnak a pályázat részleteivel kapcsolatban.

Tisztelettel:
Varga Nóra